PÅL ESPEN KILSTAD
Foredrag “Klovn uten maske”

Foredrag “Klovn uten maske”

Foredraget «Klovn uten maske».

Pål Espen hadde en oppvekst preget av alkoholmisbruk. Dette er bakgrunnen for filmen «Hysj» som har premiere i 2022. Manuset til filmen er i all hovedsak skrevet av Pål Espen, og bearbeidet sammen med regissør Emilie Beck og produsent Eirik Fosse. Filmen har fått støtte fra Norsk Filminstitutt, Fond for lyd og bilde og Filmkraft.

I foredraget «Klovn uten maske» viser han klipp fra filmen og presenterer et ekte og usminket bilde av hvordan en slik oppvekst oppleves for barn som blir utsatt for det. Foredraget gir innblikk i barns grenseløse lojalitet, usikkerhet, verdien av tilgivelse og om de gode øyeblikkene barn ønsker aldri skal ta slutt. Og om det å bli alt for tidlig voksen.

Foredraget gir også et inspirerende innsyn i viktigheten av å møte alle livets utfordringer med riktige holdninger. Det er nemlig deg det kommer an på.

Foredraget kan bookes via Talerlisten

Omtale

Vi har på tre av våre årlige fagkonferanser – som samler mellom 300 og 450 deltakere – engasjert Pål Espen Kilstad. Han er benyttet til å holde årets «annerledesforedrag» samt tatt ansvar for diverse underholdningsinnslag under festmiddagen. Vi har i konferansens 33-årige historie hatt en rekke kjente navn i tilsvarende roller. Pål Espen er den som desidert har fått mest anerkjennelse fra konferansedeltakerne. Som krevende konferansearrangør opplever vi ham som en helt spesielt behagelig, ryddig og seriøs samarbeidspartner. Han setter våre ønsker og behov i fokus, tilpasser seg og har alltid levert i tråd med forventingene våre. Det er bare i påvente av at teknologien tilser (og Bioteknologirådet tillater) kloning av Pål Espen Kilstad, at vi år om annet må benytte oss av andre enn ham. Anbefales!
Roar Hansen
Norsk forening farlig avfall (NFFA)