PÅL ESPEN KILSTAD
Om Pål Espen

Om Pål Espen

Velger du Pål Espen som konferansier til ditt arrangement er du i trygge hender!

Thor Heyerdahl
Bjarne Rimi
Kongen

Pål Espen imiterer en lang rekke kjendiser. Den mest kjente er nok imitasjonen på Arne Brimi, kjent fra TV under navnet Bjarne Rimi. Han har imidlertid mange andre på lista som for eksempel Arne Hjeltnes, Kongen, Knut Arild Hareide, Lothepus og mange flere.

Pål Espen skriver nytt materiale til hvert oppdrag. I samarbeid med kunden skriver han underholdning som gjør at publikum forstår at dette ikke er fast materiale, men at han har lagt ned en ekstra innsats for akkurat deres ansatte.
Det at Pål Espen legger ned såpass mye arbeid for hvert oppdrag gjør at kunder ofte fortsetter å bruke ham igjen og igjen.

Hvis det er det rette publikummet er det mange som også ler hjertelig av tidløse klassikere som Einar Førde, Thor Heyerdahl, Thorvald Stoltenberg, Yngve Haagensen osv.

I tillegg til rene taleimitasjoner gjør Pål Espen imitasjoner av norske artister. Blant artistene han har skrevet satiriske utgaver av er Bjørn Eidsvåg, Kari Bremnes, Lillebjørn Nilsen, Halvdan Sivertsen, Vamp, Odd Nordstoga, Jan Eggum, Stein Torleif Bjella for å nevne noen.

 

Send oss en uforpliktende mail så finner vi sammen ut hvordan deres arrangement blir best mulig.

 

Hilsen teamet bak Komiker.no

Pål Espen er også skuespiller og forfatter

Som skuespiller har Pål Espen hatt roller i mange filmer og TV serier. Blant dem er LilyhammerHjemsøkt, Wisting, 22 July, Meglerne, Frontkjempere, Gurin med reverompa med flere. Han har også hatt roller i flere utenlandske produksjoner. Blant dem spillefilmen «The postcard killings» hvor han spilte mot Jeffrey Dean Morgan, og i BBC serien «The North Water» hvor han spilte mot Collin Farrell og Jack O`Connell.

Pål Espen har gitt ut 6 egne bøker, skriver for øyeblikket på bok nr 7. Han har også vært med i flere lærebøker og diktantologier på kjente forlag. Han har i tillegg skrevet manus på filmen “Hysj” som har premiere i 2022

I 2016 vant han gull for sin rolle i filmen «Ett Sekund» i Cannes Corporate media & TV awards.

Pål Espen har blant annet jobbet for disse selskapene: